TOKİ Dumlupınar Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş uygarlığın gerektirdiği norm ve standartların üzerinde kendi kültürel değerleri ile yoğrulmuş, tüm insanlığın gurur duyabileceği aydın nesiller yetiştirmektir,

Misyon: Yetenekli, katılımcı, yenilikçi, güler yüzlü, gelişmeye ve değişmeye açık, sağlam karakterli,meslek sahibi, üretken,milli birlik ve beraberliğimizi sağlayıcı,toparlayıcı kişiler yetiştirmek üst eğitim kurumlarına bu hedefler doğrultusunda öğrenciler kazandırmaktır.

Başarılar: - Okullararası badminton birinciliği - Yıldız Kızlar Voleybol ikinciliği - Okullararsı Futbol üçüncülüğü - Okullar arası Resim yarışması birinciliği

Saatler: 07.00 Başlangıç 12.40 Bitiş
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi yoktur.Belediye otobüsleri ve şehiriçi dolmuş mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tokidumlupinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı Toki Merkez/BATMAN

Kütüphane Kitap Sayısı :1075
Öğretim Şekli :Ortaokul ve ilkokul aynı binayı kullanmaktadır. Sabah grubu Ortaokul/Öğlen grubu İlkokul.

Yerleşim Yeri - YENİŞEHİR MAHALLESİ PAPATYA CADDESİ NO 29 KUYUBAŞI TOKİ KONUTLARI MERKEZ BATMAN

Adres - Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı Toki Merkez/BATMAN

Ulaşım Batman merkeze yaklaşık 7 km uzaklıkta bulunan okulumuza ulaşım 1 ve 9(mobil) numaralı belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır. Herbiri 20 dakikada bir gelen bu otobüslerden 9B numaralı otobüs daha kısa bir yol takip ederek 15 dakikada, (9Ave 9C çevre yolu) numaralı otobüs ise 20 dakikada merkezden Toki konutlarına ulaşmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 km